Video Kitzbühel Resterhöhe heerlijk rustig

Het is Jan Huibers toch gelukt om op de ski’s te komen. Twee dagen lang was het weer een spelbreker. Het sneeuwde hard, slecht zicht maar deze dagen horen er zeker bij op de wintersport want er zal zo nu dan toch ook sneeuw moeten vallen.

Maar Jan heeft deze dag een rondje door het gebied van Kitzbühel (Resterhöhe) gemaakt. We kregen natuurlijk weer  videobeelden binnen, die staat hierboven en we hebben er maar geen muziek in geplaatst. Je hoort de stilte. Op de video is goed te zien dat de sneeuwkwaliteit bijzonder goed te noemen is. Maar of dit allemaal zo blijft dat vragen we dagelijks aan onze weerman Jeroen. Iedere dag om 8 uur in de ochtend staat er een weerbericht voor jullie klaar om 8 uur in de ochtend.

Resterhohe Panoramabahn

Wij maken ons op om de eerste skimeters weer te gaan maken in de maand december en dat zal tijd worden ook. As zaterdag gaan we weer starten met de vele live updates op facebook die jullie gaan zien dit winterseizoen. Zo rond 10 uur willen we voor jullie live gaan. Welk skigebied, is een verrassing maar het zou zomaar SkiWelt kunnen zijn. Volg ons daarom ook op onze sociale media kanalen. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht