VIDEO FANtastische laatste skidag in Kitzbühel

Kitzbühel

Onze laatste skidag voor het seizoen 2018/2019 zit er op. Ook was de planning wat in de war gestuurd. We zouden naar de Pitztaler Gletsjer gaan maar daar was het zicht tot een minimum beperkt door de sneeuwval.

Dus we hebben het maar dichterbij opgezocht en het skigebied is rondom de Hahnenkamm nog tot 1 mei beperkt open dus de keuze was ook heel makkelijk. Ook skiede nog mee Sandy, Dagmar en Tom die ook nog even in de afsluitende video zijn skills liet zien.

Maar wat was het FANtastisch deze dag. Het was koud, er viel sneeuw. De pistes waren echt perfect geprepareerd en de pistes waren leeg. Tel daarbij op dat er nog een laagje van 10 centimeter aan vers gevallen lag (een poedersneeuw laagje en dat was zo FANtastisch) Zelden meegemaakt dat je op 29 april zo door de poeder kunt skiën en dat op een hoogte van maximaal 2000 meter.

Hieronder onze laatste video update vanaf de pistes. Dit keer hebben we afgesloten op een niet gletsjer en dat is toch wel redelijk uniek.

Bij de Steinbergkogel zijn we ook nog even live op facebook gegaan.

Hiermee sluiten we ook weer een FANtastische winterseizoen af. Een seizoen dat ook gestart is in het skigebied van Kitzbühel op 13 oktober 2018 en dat afgesloten is op 29 april 2019.

We brengen nog een paar winterse items. Al het nieuws houden we voor jullie blijvend in de gaten. Het vizier gaat wel langzaam om naar meer zomerse berichten. Blijf FANtastisch Oostenrijk gewoon volgen, zonder jullie aandacht kunnen we natuurlijk niet. Afgesproken?

Kitzbühel Hahnenkammbahn

Kitzbühel

Kitzbühel Kirchberg Sonnenrast

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...