Video Pitztal, Stubaital en Hintertux sneeuw opkomst!

Pitztaler Gletsjer 4 nov 2019

Vanochtend heeft Weerman Jeroen jullie al wat laten zien hoe het is op de Kitzsteinhorn in Kaprun.

We zijn ook nog even op wat andere gletsjers gaan kijken (webcam) Hoe zou het toch zijn op de Pitztaler Gletsjer, Stubaier Gletsjer en de Hintertux. Bekijk zelf maar even deze video.

Zie hieronder nog meer foto’s en we zien wel vanuit het westen nu al de bewolking toenemen. Maar het goede nieuws is dat er SNEEUW aan gaat komen. Hoeveel er gaat vallen? Gewoon onze website maar in de gaten houden.

Hintertux

Pitztaler Gletsjer 4 nov 2019 2

Stubaier Gletsjer 4 nov 2019

Stubaier Gletsjer 4 nov 2019

Maar wil je toch weten hoeveel neerslag er gaat vallen de komende week kijk dan maar eens op dit kaartje. Ga ervan uit dat de neerslag die berekend is als sneeuw op de diverse gletsjers gaat vallen.

Wetteronline Neerslag Kaart l 4 nov 2019 2

Morgenochtend om 8 uur staat er weer een nieuw weerbericht klaar en wellicht morgen alweer een video!

Colada Sport2000 banner

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht