Video Pitztaler Gletsjer 23 maart 2019

Pitztaler Gletsjer 23 maart 2019. Dit keer deel 2 van de dag die wij afgelopen weekend hadden in het Pitztal. In de ochtend waren we op de Rifflsee en daar hebben we een apart bericht van gemaakt. Lees dit nog eens na en bekijk zeker de video’s.

Na het skigebied te hebben bezocht van Rifflsee hebben we de aansluiting genomen naar de Pitztaler Gletsjer. Een treintje brengt je dwars door de berg naar 2.840 meter brengt. Op deze hoogte gaat het maar liefst door naar 3.440 meter hoogte. Diverse schitterende pistes liggen daar. De sneeuw bleef zo goed, het was nog steeds poedersneeuw terwijl het deze dag in het Inntal maar liefst 21 graden is geworden. Kortom een supergebied waar de zon nog geen invloed heeft op de sneeuw.

Pitztaler Gletsjer Das Café

Foto genomen vanaf het uitzichtplatform. Das Café op 3.440 meter hoogte

Ook zijn we nog op het uitzichtplatform geweest. Dit platform ligt bij Das Café op 3.440 meter hoogte. Een FANtastisch bergpanorama heb je daar. Hieronder de opname die wij op facebook live hebben geplaatst zodat je ook dit geweldige uitzicht kan bekijken maar live (er zelf bij zijn) is natuurlijk veel mooier. Dit is ook tevens het hoogste uitzichtpunt van Tirol. Het dak van Tirol wordt het ook wel genoemd.

Het skigebied van Rifflsee en Pitztaler Gletsjer is echt met recht een geweldig gebied. Een gebied dat je een keer bezocht zou moeten hebben. Wij gaan er zeker weer naar toe terugkeren. Wie weet komen we jullie de volgende keer wel weer tegen.

Hieronder nog diverse foto’s die we hier hebben gemaakt.

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer Das Café

Pitztaler Gletsjer

De Skiweg van de Pitztaler Gletsjer die bijzonder dit jaar in het nieuws was.

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

Summit Travel

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×