Video Pitztaler Gletsjer de afdalingen

Pitztaler Gletsjer

Recent waren we op de Pitztaler Gletsjer en daar is natuurlijk ook een video update opgenomen. Maar we brengen ook zo nu en dan wat afdalingen in beeld. Dit keer was het de beurt aan de blauwe afdaling Brunnenkogel.

Maar we hebben er in het verleden nog een aantal gemaakt in dit FANtastische skigebied. Ook zien jullie de afdaling naar de Mittelbergbahn en de afdaling Wildpitz.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Banner CMP Groot 1200x600

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Turner Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht