Video rondje Hohe Salve 30 december 2018

Hopfgarten Foischingbahn

Hopfgarten Foischingbahn

Op 30 december 2018 was er sneeuw voorspeld en we waren benieuwd hoeveel sneeuw er zou zijn gevallen op de berg. We kwamen niet verder dan hooguit 10 centimeter en in de dalen was de centimeter te verwaarlozen.

Maar iedere centimeter is er één dus we zijn altijd blij met sneeuw. Op grote hoogte was het zicht niet al te best dus we besloten “laag”te blijven. Als je dan een rondje om de Hohe Salve gaat doen in SkiWelt dan blijf je zeker onder de grote laag wolken die er dan tegen de berg geplakt is.

We hebben op een aantal punten weer een video opgenomen en dat resultaat kunnen jullie hieronder zien.

Brixen im Thale Frankalm

Brixen im Thale Hoch Brixen

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...