Video, rondje op de camping in Brixen im Thale

Brixen im Thale Topfoto

Video, rondje op de camping in Brixen im Thale

Gisteren kregen we zomaar 2 live video’s op facebook van Stefan. Stefan is na een half jaar weer terug op de camping.

Het is al vaak genoemd maar als je zogenaamde Zweitwohnsitz hebt in Oostenrijk dan kun je ook naar je woning of in dit geval je caravan (jaarplaats). Daar moeten ook nog tal van klussen gedaan worden en ook is het wel handig dat je weet hoe het er voor staat. We bedoelen hiermee de status van je caravan en uitbouw. Zeker nu we een half jaar niet op de camping zijn geweest moet je toch kijken voor onderhoud.

Extreem veel sneeuw heeft er niet gelegen op de daken. Hooguit was het een weekje wat kritiek met de sneeuwlast die op de daken lag maar over het algemeen viel dat mee. We hadden bv niet zo’n winter als 2 jaar geleden moeten hebben want dan was er ongetwijfeld meer aan de hand geweest.

Maar… op jullie verzoek heeft Stefan een rondje op de camping gedaan. Alle paden heeft hij gezien en ook de camera heeft daar beelden van opgenomen. Mochten er kijkers zijn die op de camping staan dan kun je waarschijnlijk je caravan spotten. Voor degene die er niet staan kunnen een kijkje nemen hoe eea erbij staat.  Wie weet ook wel uitnodigend om er toch eens over na te denken om een jaarplaats te nemen. We hebben het al vaak gezegd: Skiën tot je caravan en in de zomer is er ook veel te doen in de omgeving…maar daar gaan we jullie de komende maanden wel het eea van laten zien op de website, en dan hebben we het over de zomer in Oostenrijk in zijn algemeenheid.

Maar nu eerst de 2 video’s die Stefan heeft gemaakt.

In de ochtend werd deze video gemaakt!

In de middag dan een zeer uitgebreide video… hierin zie je dus bijna alle hoeken en gaten van de camping!

Maar de komende dagen zit Stefan nog vast op de camping. Na 5 dagen kan er getest worden en bij een negatieve test, dat is wel de verwachting, gaan we ook beelden zien vanaf de gletsjer in Kaprun. Wij zijn hier erg benieuwd naar.

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Van Beeck tenten

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht