Video Rondje skiën naar Ellmau

Afgelopen zondag waren we nog even in SkiWelt om afscheid te nemen van de oude getrouwe Bubble Express in Brixen im Thale. Ook wilden we nog een keertje langs in Ellmau. Ook belangrijk om te zien … hoe is de sneeuwkwaliteit. Met berichten dat de temperatuur naar de 20 graden kruipt en jij wil gaan skiën dan zou je je zorgen kunnen maken.

Ellmau Wilderkaiser

Maar het valt allemaal best mee of liever gezegd je kunt er nog prima skiën. De afgelopen dagen is het weer wat kouder geweest en er is zelfs sneeuw gevallen maar de komende dagen gaat er toch weer verandering komen in het weer. Het gaat weer zonnig worden zeker als we het weekend weer gaan naderen. Ben je dit weekend nog in SkiWelt of een ander gebied in Oostenrijk dan heb je hele grote kans op Kaiserwetter.

Bergfex Ellmau 26 maart 2019

Zelf gaan we komend weekend ons ook weer op de pistes laten zien. Waar dat is? Nog geen idee maar dat merken jullie vanzelf wel weer.

Ellmau trein

Ellmau Rubenzahlhutte

Ellmau Hartkaiserbahn

Summit Travel

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht