Video Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn 27 december 2018

Leogang

Video Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Het werd weer eens tijd om ons gezicht te laten zien in dit FANtastische gebied.

De planning was om op te stappen in Leogang en dan zo via Saalbach en Hinterglemm weer retour. Maar we hadden ook nog tijd om richting Fieberbrunn te gaan. dus we hebben toch alle 4 de dorpen geskied.

Saalbach Kohlmaisbahn

De condities waren echt perfect, FANtastisch of hoe je het maar kunt noemen. We zijn natuurlijk gaan kijken bij de nieuwe lift die deze maand in gebruik is genomen. De Kohlmaisbahn.

Maar de condities kunnen we beter laten zien in een nieuwe update die klaar staat. Veel pistes brengen we in beeld. Zitten jullie favoriete pistes er ook bij?

Saalbach Kohlmaisbahn

Saalbach Panoramaalm

Saalbach Fieberbrunn

Fieberbrunn

Leogang

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...