Video Update Skigebied Kitzbühel 2 februari 2019

Kirchberg 3 meter sneeuw

Zaterdag 2 februari 2019 waren we weer in het skigebied van Kitzbühel. De weersvooruitzichten waren niet te best maar dat is echt enorm meegevallen. We hebben weer een mooi rondje gemaakt langs Kitzbühel, Kirchberg, Jochberg en Resterhöhe (Pass Thurn)

Hierboven een mooie foto om te zien hoeveel sneeuw er op sommige plaatsen ligt. Voorzichtige inschatting 3 meter toch?

3S Bahn Kitzbühel Kirchberg

Natuurlijk ging de reis weer langs de Pengelstein maar ook daar even de ski’s en board laten waxen want dat was hard nodig. Na dit waxbeurtje gingen we weer als de brandweer. De pistes die we deze dag hebben genomen waren echt weer FANtatsisch. Later op de dag nam de mist in de dalen weer toe en dat gaf geweldige plaatjes.

Kirchberg mistzee

Jochberg Pass Thurn Resterhohe

Kitzbühel Kirchberg

Kirchberg Fleckalm

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...