Video Skigebied Kitzbühel Kirchberg

Kirchberg Ochsalm

We hebben een video van stal gehaald van afgelopen jaar toen het winterseizoen ook net begonnen was. Op 16 december 2017 waren we in het gebied van Kitzbühel en Kirchberg en wat lag het er allemaal goed bij.

Wij houden ons een beetje vast aan het laatste weerbericht van Jeroen. Even dit weekend door de zure appel heen bijten en dan volgend weekend waarschijnlijk sneeuwval …. we gaan het afwachten maar mocht dit gebeuren dan zijn wij weer snel in Oostenrijk met nieuwe video updates.

Hieronder een video van 16 december 2017.

Nog even een paar dagen skiën voor de kerst?

Ga je een week voor de kerst en er ligt al voldoende sneeuw dan is het juist in deze week echt FANtastisch in Oostenrijk. Meestal zijn dan ook heel veel pistes open en omdat het zo lekker rustig is blijven de pistes goed. Geen bulten of wat dan ook maar van in de ochtend tot aan het eind van de dag FANtastische pistes. Mocht je zin hebben een paar dagen er op uit te trekken. Kijk dan eens op onze accommodatiepagina.

T-shirt van FANtastisch Oostenrijk

Wil jij binnenkort een T-shirt van FANtastisch Oostenrijk bemachtigen? Nu al laten we jullie weten dat dit mogelijk is. Een kleine tegenprestatie verlangen we wel. Schrijf een leuk item (met wat foto’s en eventueel een video) over jou skidorp, favoriete piste, berghut, restaurant, plekje of wat dan ook. Als het maar over Oostenrijk gaat. Wie het eerst komt die het eerst…. Je kunt je aanmelden op info@fantastischoostenrijk.nl Wie durft binnenkort het spits af te bijten.

Stubaier Gletsjer Stubai FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht