Video skigebieden zijn dicht maar wat een beelden!

St Johann in Tirol

Video skigebieden zijn dicht maar wat een beelden!

Nu alle skigebieden in Oostenrijk maar ook in de andere Alpenlanden dicht zijn waren we toch benieuwd hoe het er uit ziet. Wat een weer vandaag. Met recht kon je van perfect skiweer spreken als je dat had kunnen doen… Diep blauwe lucht en op hoogte zeker nog genoeg sneeuw.

We hebben nog een video voor jullie klaargezet zodat je het zelf ook kunt zien. Weten jullie ook alle skigebieden te noemen waar deze beelden zijn genomen?

Kirchberg Pengelstein

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...