VIDEO Skilift slaat op hol in Georgië

Er kwam vandaag weer een video voorbij, dit keer van uit Georgië. Deze video is zeker geen leuke en het is te hopen dat dit niet meer voor gaat komen. We hebben begrepen dat er 12 gewonden zijn en dat valt erg mee als je de beelden ziet.

De lift staat om wat voor reden dan ook in zijn “achteruit” Bij binnenkomst van het dalstation worden de mensen er uit geslingerd. Dit kan ook omdat de lift op drift is geslagen. De lift staat duidelijk te hard. Erg vreemd is dat de liftbediendes deze lift niet hebben kunnen stoppen. Kon de stroom er niet afgehaald kunnen  worden?  Veel vragen waar wij de antwoorden vast niet op zullen gaan horen.

Waar ligt Gudauri in Georgië?

Gudauri liftongeval

Summit Travel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

5 reacties

 1. Marit schreef:

  Foutje in tekst ….hopen dat dit NIET meer voor gaat komen…. ipv meer gaat voorkomen….

 2. Marit schreef:

  Al aangepast zie ik! 😉

 3. Pascal schreef:

  2013/10/28 ?

 4. John schreef:

  Ik heb gisteren even geïnformeerd bij een vriend van mij die bij dobbelmaier werkt.
  En zij vermoeden dat er stroom uitval is geweest en zij op de notaandriep hebben gevaren en dat de liftbedienste de remmen hand los gepompt hebben daardoor is de lift achteruit door de zwaartekracht gelopen.
  De liftbedienste zijn waarschijnlijk zo geschokken dat ze niet meer wisten wat ze moesten doen.
  Want bij stroom uitval stopt de lift en slaan de remmen vast er zijn twee remmen de normale en de nood remmen en als je dan op de notaandriep wilt verdergaan dan moet je de remmen openpompen omdat de veilheidslijnen namelijk gesloten zijn.
  Maar wordt vervolgt er zijn nu twee monteurs daar maar mogen nog niet gaan kijken omdat de Behörde eerst gaan kijken wat daar fout is gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht