Video Skipiste verlegd Going naar Ellmau

Piste Going naar Ellmau

3e tunnel waar de wintersporters onderdoor gaan

Vorige week kwamen we al met het nieuws dat de piste van Going naar Ellmau positief is gewijzigd. Net na de Brenneralm moest je 3 wegen met de ski’s of snowboard kruisen. Hierdoor lagen er ook altijd van die kleine steentjes op de piste. Vaak ook daar de ski’s gewoon uit moeten doen maar dat is nu verleden tijd.

Drie tunnels zijn er gemaakt waarvan twee voor de auto’s (de wintersporters gaan dan over de tunnel heen) en één tunnel voor de wintersporters.

Hoe dat er allemaal uitziet dat laat Pascal jullie zien. Die was er vandaag. Het is overigens vandaag FANtastisch Kaiserwetter dat had onze weerman (zie bericht)toch goed gezien.

Pascal bedankt voor je bijdrage.

Abonneer je op ons youtube-kanaal en zie de videos’s als eerste. Klik HIER om naar dit kanaal te gaan.

Hoe de situatie er een tijdje geleden, op deze piste, uitzag kun je zien met videobeelden die opgenomen zijn met een drone.

Piste Going naar Ellmau Brenneralm

Piste Going naar Ellmau Brenneralm

Piste Going naar Ellmau Brenneralm

Piste Going naar Ellmau Brenneralm

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht