Video SkiWelt Scheffau Ellmau Going 29 december 2018

Scheffau dalafdaling

Zaterdag 29 december waren we in de dorpen Scheffau Ellmau en Going. Op deze wisseldag was het toch nog redelijk gevuld op de pistes.

We hadden al eerder over Going bericht dat daar de skipiste van Going naar Ellmau is gewijzigd. In het verleden moest je daar drie wegen kruisen wat ook nog wel eens bezaaid lag met kleine steentjes. Niet erg goed voor je ski’s of board. Maar we zijn er langs gegaan en de “by pass” ook in beeld gebracht.

Ellmau Schmiedalmlift

Ook hebben we jullie al eens bericht over een vergeten piste in Ellmau. Één van die pistes is de Schmiedalmafdaling en daar zijn we ook langs gegaan. Topafdaling. Maar de piste van de dag was toch de afdaling naar Scheffau. Geweldige afdaling die er ook FANtastisch bij ligt.

Bekijk de uitvoerige video maar eens. We zijn weer een heel gebied door getrokken. Benieuwd naar de beelden?

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...