Video SkiWelt Westendorf 17 maart 2019

Westendorf

Zondag 17 maart 2019 waren we weer eens in ons thuisgebied. Ook omdat er recentelijk, officieel, bekend is gemaakt dat de Fleidinglift vervangen gaat worden, moesten we daar toch ook weer eens langs (deze lift komt deze week nog in een aparte update terug, we laten de huidige lift dan nog even uitvoerig zien)

Maar wat een FANtastisch weer hadden we deze dag. Jeroen had ons al ingefluisterd dat het wel een hele speciale dag zou worden met temperaturen tot wel 20 graden en dat is ook in het dal gebeurd. Wat is er dan zo speciaal? In een aantal uren laten ging het gewoon tot in het dal sneeuwen.

Dat heeft het ook in de nacht en ochtend gedaan en er is weer een leuke opfrisser gekomen op de pistes. De rest van de week gaat de zon er weer bijkomen en die is vanaf woensdag tot zeker zaterdag niet meer weg te denken. Dat wordt dus weer een FANtastische week voor de mensen die deze week in Oostenrijk zitten, heel veel plezier gewenst.

Hieronder nog de video die wij gisteren hebben opgenomen.

Ook lieten we nog een foto zien bij het RTL Weer. De reden was ook zeker om te laten zien hoeveel sneeuw er nog ligt. Normaal gesproken kijk je naar dit bord omhoog..nu dus naar beneden. sneeuw genoeg dus.

RTL Weer Westendorf 17 maart 2019

Ook is een veel gestelde vraag tot wanneer dit skigebied open is. De laatste skidag is zondag 31 maart 2019. Wil je dus in Westendorf dus nog een keer een ritje maken in de Fleidinglift dan kan dit tot de 31e van deze maand. Wij zijn er in ieder geval bij en jullie?

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...