VIDEO SkiWelt Westendorf Ki West FANtastische piste

SkiWelt Westendorf Ki West

Ki West, soms heel soms worden wij zelf een beetje over enthousiast. We zijn nog aan het nagenieten van de tocht die we op de Early Bird dag hebben gemaakt. Maar liefst 120 km geskied en iedere afdaling non stop geskied.

Vooral de eerste 2 uur waren magisch. Op iedere piste was het linten doorknippen. Wat een top geprepareerde pistes. Één van de afdalingen die er geweldig bij lag was die van de Ki West. Ook kwam de zon er een beetje bij zodat het zicht ook wat beter werd.

Deze afdaling hebben jullie al eens gezien in zijn geheel en dit keer hebben we dat ook maar weer eens gedaan. Maar….. ook hebben we deze piste onder de 4 minuten geskied en daarbij kwamen we op het volgende idee. Volgend seizoen kun je op deze piste wat gaan winnen. Wat dat is daar komen we volgend seizoen op terug. De bedoeling is dat je onze tijd gaat verslaan en wij weten dat dit absoluut mogelijk is. Bovenaan hebben we zeker wat tijd laten liggen en hebben de hele piste zeker niet op 100% geskied. Dus het verbreken van deze tijd is zeker mogelijk. Volgend seizoen proberen we ook nog even een scherpere tijd neer te zetten. start is wel vanaf de de lift Gampenkogel (bergstation)

Dus ga oefenen mocht je in dit gebied zitten en we komen er zeker in het volgende seizoen op terug. Wel zul je dan ook de afdaling op moeten nemen (video) We zien zoveel camera’s op de piste dus dat zou geen probleem moeten zijn toch?

Hieronder nog de opnames die wij maakten.

Ki West SkiWelt

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht