Video Sneeuw Sneeuw Sneeuw 12 mei 2019

Jochberg Wagstätt 12 mei 2019

Wat een weertje is het toch zo in de maand mei. Als je de beelden op dit moment ziet denk je toch echt dat het meer winter is dan lente. Natuurlijk niet in alle dalen. Daar regeert nog de kleur groen maar voor hoelang? Of is het winterseizoen 2019/2020 al begonnen.

Laten we hopen van niet. Iedereen snakt naar de zomer en die wens is er in Oostenrijk ook.

Met het weerbericht van vanochtend waren we natuurlijk benieuwd hoe het toch eruit zou zien aan het einde van de dag. Dus we hebben een rondje webcams gedaan en dit rondje kunnen jullie hieronder bekijken….. het zijn echt winterse taferelen op dit moment….hoelang nog?

Leogang 12 mei 2019

Zell am See 12 mei 2019

Het dal van Zell am See is groen net als andere dalen. Sneeuwgrens is te zien dat hier ook rond de 1300 meter zit.

Ellmau 12 mei 2019

Hochötz 12 mei 2019

Scheffau 12 mei 2019

De sneeuwval op de diverse gletsjers is natuurlijk weer erg welkom. Zou mooi zijn als de sneeuw daar nog goed voor bescherming zou zorgen voor het ijs dat daar ligt. De afgelopen jaren hebben we bijzondere warme zomers gehad in Oostenrijk en daar hebben de gletsjer natuurlijk best wat van meegekregen (lees last van gehad)

Mocht je na het zien van deze beelden weer zin krijgen in de Wintersport dan is het mogelijk via de accommodatiepagina alvast wat accommodaties te bekijken voor volgend winterseizoen. Alle accommodaties staan er nog niet in maar je kunt wel alvast een voorproefje krijgen.

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht