Video Sölden 3 november 2018

Sölden

In Sölden is er op dit moment een test weekend aan de gang. Vele merken zijn vertegenwoordigd en ook veel Nederlanders zijn er aanwezig om juist de allernieuwste uitvoeringen te testen. Skiservice Leidsche Rijn is ook aanwezig en daar kregen we foto’s en een video van.

Jullie kunnen dan meteen zien hoe de omstandigheden zijn. Maar die wisten jullie al een beetje toch. Afgelopen week is er op de gletsjer meer dan 1 meter sneeuw gevallen en de omstandigheden zijn FANtastisch.

Wij kunnen niet wachten om daar naar toe te gaan. Komende week, vanaf donderdag, zijn we op de gletsjer aanwezig en we zullen weer veel live uitzenden via facebook. Hou dit kanaal dan ook zeker in de gaten. De gebruikelijk video updates komen dan weer op FANtastischoostenrijk.nl te staan.

Nog even voor de thuisblijvers die in de maand november in Nederland verblijven. Je kunt nog meedoen aan een slijp- en waxclinic. Meer over weten, klik dan HIER.

Sölden

Sölden

Sölden

Klein wintersport

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht