Video Sölden 9 november 2019

Sölden 11 nov 2019

Video Sölden 9 november 2019 staat voor veel mensen die aanwezig waren deze dag als een zeer zwarte bladzijde gegraveerd. Wij zelf kwamen daar pas aan het einde van de dag achter dat er een tragedie had afgespeeld op de Rettenbach gletsjer. Wat er aan de hand was hebben jullie al uitgebreid kunnen lezen en zien in de diverse mediakanalen.

Toch brengen wij toch een video uit hoe wij deze dag hebben beleefd waarbij het zwaartepunt niet ligt op deze tragedie. Wij zijn ook dit weekend afgereisd naar Sölden om de winteropening mee te maken en om te laten zien hoe de omstandigheden waren.

Sölden Winteropening 11 nov 2019

Wij zelf waren aanwezig bij het Turner Warm Up Weekend maar ook was er een Nederlandse Winteropening waarbij vele merken ski’s, snowboards, helmen, goggles etc aanwezig waren. Dit was ook de reden dat er vele Nederlanders dit weekend aanwezig waren in Sölden.

De dag begon nog bewolkt en er viel sneeuw. Ook was er de afgelopen nacht maar liefst 40 cm sneeuw gevallen op de gletsjer. De beelden van deze dag zijn hieronder te zien.

Aan het einde van de dag spraken we personeel van de bergbahnen en toen hoorde welk tragedie zich had afgespeeld. Ook de mobiele telefoons gecheckt en de appjes waren niet te tellen. Ook de media wisten de mensen te vinden die erbij waren. Gabi onze vlogster had ook beelden opgenomen voor Snow Camps Europe en deze beelden waren bij RTL Nieuws te zien. Met ons werd er contact opgenomen door SBS6… Deze beelden staan hieronder.

Wij hopen ook zeker zo’n dag als deze nooit meer mee te maken. De nabestaande, familie, bekende wensen we sterkte toe in deze uitermate verdrietige tijden.

RTL Weer Sölden nov 2019

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht