Video Stefan op Lawine onderzoek

Lawine

Stefan is deze week in Oostenrijk en dagelijks geeft hij een update hoe het in zijn skigebied was. Vandaag is hij een beetje op onderzoek gegaan hoe het staat met de lawine’s. Gisteren heeft hij al het eea in Westendorf laten zien maar nu is heel goed te zien hoe de Hohe Salve er voor staat. Maar we verklappen meteen dat het er op dit moment zeker niet gevaarlijk is als je maar op de pistes blijft.

Met de beelden die Stefan laat zien op de Hohe Salve kun je al zien dat de sneeuw zich al aan het verplaatsen is. Later in de middag is dan toch ook deze sneeuwmassa naar beneden gegaan en dat gebeurd gecontroleerd.

We gaan maar even meteen door naar de video die hij heeft gemaakt.

Maar wat een FANtastisch weer is het momenteel. De zon maakt overuren en de temperatuur is erg aangenaam. Beter wintersportweer kun je niet treffen.

Brixental Westendorf Hohe Salve

lawine

Hopfgarten

Hopfgarten

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht