Video Stubaier Gletsjer 20 februari 2019

Stubaier Gletsjer

We hebben een bezoek gebracht aan de grootste skibare gletsjer in Europa en dat is de Stubaier Gletsjer. De afgelopen dagen was het FANtastisch Kaiserwetter en daar heeft deze dag zeker niet voor onder gedaan. Wel was het zeker wat kouder geworden. Middagtemperatuur op 2000 meter hoogte zou min 2 zijn geweest en dat is toch echt wat kouder dan de afgelopen dagen.

We hebben een heel rondje langs alle pistes gedaan. Ook hebben we een aantal skiroutes gedaan. Skiroute 14 sprong daar toch wel uit. Met deze skiroute kun je afdalen tot het dalstation van Gamsgarten en de 3S Eisgratbahn.

Maar we hebben weer een uitgebreide video update gemaakt en ga ook hier maar weer voor zitten.

Wisten jullie ook dat je op deze gletsjer ook de ijsgrot kunt bezoeken. Dat kun je ook in de zomer doen.

Stubaier Gletsjer Ijsgrot

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

Stubaier Gletsjer Gamsgarten

Stubaier Gletsjer Daunferner

Stubaier Gletsjer

Summit Travel

Banner CMP Groot 1200x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...