Video Stubaier Gletsjer 22 maart 2019

RTL Weer Stubaier Gletsjer 22 maart 2019

Stubaier Gletsjer. Deze mooie gletsjer hebben we weer een bezoek gebracht en daar hadden we totaal geen spijt van. Met het beste weer van de wereld op een gletsjer skiën bij weinig wind en FANtastische sneeuw… ja daar tekenen wij voor.

Deze gletsjer is echt veel zijdig er is voor ieder wel wat wils. Een groot funpark, van vele kanten van de verschillende bergen is af te skiën en er is ook nog een geweldige skiroute naar het dal (die laten we nog wel een keer zien in een apart bericht)

Er stond weinig wind en dat moet je ook even naar het uitzichtplatform op 3.210 meter. Dat is nog best een eindje lopen via een trap. Mocht je er een keer zijn en je wil ook omhoog bij deze trap…doe het rustig aan want als je boven bent kun je aan het zuurstof… Op facebook gingen we live bovenop dit uitzichtpunt. Maar eerst de video update van deze dag en ook nog de verschillende facebook video’s. Ga er maar even voor zitten.

Maar ook later bij het middelstation van de Gamsgartenlift en de 3S Eisgratbahn hebben we nog wat opgenomen.

Deze gletsjer is voorlopig nog wel even open. Wil je een keer skiën op een een zeer grote gletsjer en gevarieerde pistes dan zou je echt een keer een bezoek moeten brengen aan de Stubaier Gletsjer. Wij hopen er dit jaar nog een keer langs te kunnen gaan…

Summit Travel

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...