Video Stubaier Gletsjer skiroute 14

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

Video Stubaier Gletsjer skiroute 14

We komen jaarlijks wel in het Stubaital en de Stubaier Gletsjer. Meermalen hebben we de skiroute genomen die helemaal naar het dal toegaat. Normaal schrikt deze piste af omdat het een zogenaamde skiroute is. De verwachting ook van een skiroute is dat deze niet altijd strak geprepareerd is.

Zoals gezegd komen we in het winterseizoen vaker op de deze gletsjer en we hebben deze piste ook eens op de video vast gelegd. Kijk zelf om te zien hoe deze skiroute erbij ligt.

Wij zullen de route zeker niet links laten liggen.

Wil je aan het einde van een skiseizoen nog op zoek gaan naar goede sneeuw dan zal je deze zeker hier aantreffen. De Stubaier Gletsjer is dan ook zo’n hoog gelegen gebied waar je zeker nog naar toe kunt gaan. Ook is dit gebied nog wel even open in april en mei. Maar eerst genieten we nog van de lager gelegen gebieden in Oostenrijk.

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

Onze recente video update van de Stubaier Gletsjer kun je HIER bekijken.

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...