Video Stubaier Gletsjer skiroute 14

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

We waren in maart 2019 op de Stubaier Gletsjer en we hebben ook echt genoten van de skiroute die helemaal naar het dal toegaat. Normaal schrikt deze piste af omdat het een zogenaamde skiroute is. De verwachting ook van een skiroute is dat deze niet altijd strak geprepareerd is.

In dit winterseizoen zijn we al een aantal malen op deze gletsjer geweest en hebben ook deze route genomen en iedere keer lag de “piste” er echt FANtastisch bij.

Dit keer hebben we deze route eens helemaal opgenomen zodat jullie ook kunnen zien dat deze piste zeker te doen is.

Wil je aan het einde van een skiseizoen nog op zoek gaan naar goede sneeuw dan zul je deze zeker hier aantreffen. De Stubaier Gletsjer is dan ook zo’n hoog gelegen gebied waar je zeker nog naar toe kunt gaan. Ook is dit gebied nog wel even open in april en mei. Maar eerst maar weer eens genieten van de 1e skimaanden in Oostenrijk.

Stubaier Gletsjer Skiroute 14

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht