Video Update Arctisch Koud SkiWelt

SkiWelt Arctisch Koud

We zijn weer in ons thuis gebied gebleven ivm het zeer koude weer. Het zou bizar koud worden….Nou dat is gelukt. De foto hierboven is genomen om 13.00 uur in de ochtend zijn er zelfs temperaturen gemeten die op 22 graden onder nul lagen (Choralpe in Westendorf)

We zijn 1 keer live gegaan en dat kon ook maar heel even want je handen vroren er zowat af.

Dat betekent ook dat we een video update hebben gemaakt maar deze zal meer uit skibeelden bestaan. Er viel niet te filmen in deze kou.

Was het koud? Nou het viel eigenlijk wel mee. Gewoon goed inpakken. Verschillende laagjes. Alleen het puntje van je neus was nog vrij en daarmee viel er prima te skiën. Het was niet druk bij de liften maar het gebied was redelijk bezet…zeker alle hutten. Wij zijn zelfs een aantal hutten langs geweest. Helemaal afgeladen vol. Maar dat is ook logisch. Met dit soort weer. Stop gewoon om de anderhalf uur het is per slot van rekening ook vakantie.

Woensdag kunnen we ook nog rekenen op een koude dag en wat het later in de week wordt dat heeft Jeroen al in zijn laatste weerbericht verteld. Lees dit HIER nog maar eens na.

SkiWelt

SkiWelt

SkiWelt aualm

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...