Video Update Ellmau Going 19 januari 2020

Going Hausbergbahn

Video Update Ellmau Going 19 januari 2020, het werd weer eens tijd om naar deze twee dorpen te gaan skiën. Na de vers gevallen sneeuw (10 centimeter) waren we natuurlijk ook erg benieuwd hoe de pistes erbij zouden liggen. Nou dat was echt super oftewel FANtastisch. Dit laagje heeft er in ieder geval voor gezorgd dat we weer verse sneeuw op de pistes hebben en ook dat werd tijd. Maar eerlijk is eerlijk de pistes hebben het ook in de mooi weer periode zich prima weten te houden. Dat hebben jullie natuurlijk ook al kunnen zien in eerdere updates.

Veel pistes in Ellmau en Going zien jullie voorbij komen… en de sneeuw die was FANtastisch. Bekijk dit alles in de nieuwe video update die klaar staat.

Ook waren we live te zien op facebook.

Ellmau Hartkaiser

Ellmau Wilderkaiser

Ellmau Going Astberg

Going Astberg

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht