Video Update Ellmau Scheffau 16 februari 2019

Brixen im Thale Hohe Salve

De 1e Krokus week is begonnen en we waren erbij. Terwijl nog vele Nederlanders rondom München nog in de file stonden hadden wij al een aantal pistes afgerond.

We hebben deze dag een kort rondje gemaakt maar we hebben tot het einde van de dag geskied. Was het zwaar met de hoge temperaturen? Dat kunnen we ontkennend beantwoorden. Het viel absoluut mee. Natuurlijk was de temperatuur in de middag aardig opgelopen maar de droge lucht en lage dauwpunten zorgen toch voor wat mindere smelt. Eigenlijk was het gewoon prima skiën. Natuurlijk op hele drukke punten, en dat in combinatie met een zuidhelling, daar kwam het tot aardige bulten. Maar probeer eens goed op de skikaarten te kijken. Bepaal je route en je zult zien dat je gewoonweg de hele dag prima kunt skiën.

Uiteraard een drankje drinken hoort erbij maar we horen ook verhalen dat je om 1 uur zou moeten stoppen vanwege te zware pistes. Nou, wij hebben daar vandaag weinig tot niets van gemerkt.  Dit weertype blijft ook zo tot en met donderdag en wij vinden dat zeker toch echt FANtastisch.

Bekijk de video update die we hebben gemaakt. Een skicompilatie daar wordt aangewerkt en zien jullie meer van de pistes. We zullen deze zsm hier ook plaatsen.

Voordat we overigens het skigebied in zijn gegaan namen we nog een video op die Live op facebook is geplaatst datzelfde hebben we in de middag nogmaals gedaan toen we boven op de berg stonden.

Brixen im Thale Hohe Salve

Scheffau am Wildenkaiser

Ellmau Tanzboden

Brixental Brixen im thale

Overigens kwamen we later op de dag nog een foto van ons tegen.

RTL Weer Brixen im Thale 16 febr 2019

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...