Video Update FANtastisch in het Skicircus

Saalbach Hinterglemm

Maandag 18 februari 2019 was het Skicircus aan de beurt om weer eens bezocht te worden. We beperkten ons tot Leogang, Saalbach en Hinterglemm en daar maakten we weer een mooi rondje.

De pistes bleven deze dag echt FANtastisch. De temperaturen waren hoog maar ook dit keer bleven de pistes weer in optimale conditie. Op de zuidhellingen was het in de middag iets zachter maar de noordhellingen waren echt top.

We hebben weer een zeer uitgebreide video update gemaakt. Met het Kaiserwetter wat we hadden deze dag hebben we weer teveel beelden gemaakt. Ga daar maar even voor zitten.

Mocht je volgende week naar dit gebied gaan…maak je niet druk over de hoge temperaturen. Het is echt topskiën en wij zullen volgende week ook zeker weer een dagje terug gaan.

Saalbach Hinterglemm

Saalbach

Hinterglemm

 

Leogang

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...