Video Update Gerlos Zell am Ziller 17 maart 2017

Video Update Gerlos Zell am Ziller 17 maart 2017

Zillertal Arena Zell am Ziller

Afgelopen vrijdag 17 maart 2017 waren we in de Zillertal Arena. Opgestapt zijn we in Gerlos bij de Isskogelbahn. Deze dag was het bijzonder warm. Temperaturen gingen in het Zillertal richting de 20 graden of zelfs er over heen. Dat betekende natuurlijk dat de sneeuw ook wat zachter zou zijn.

We zijn gelijk richting Zell am Ziller gegaan. Daar ski je toch al snel tot 2500 meter. De pistes aldaar bleven goed vanaf een meter of 1600. Echt top dus. In de middag weer richting Gerlos gegaan en ook daar viel het best mee. Om dat alles te laten zien hebben we een video update gemaakt met als toegift een video waarbij ons werd ingefluisterd dat halverwege een hut was waar je hele grote schnitzels kunt eten…dus maar even gas gegeven op de sportabfahrt…….

Zell am Ziller Schnitzelparadis

In Gerlos is er van 29 maart – 2 april 2017 een event van Dutchweek (dutchweekend) We komen nog met meer informatie hierover maar hou je van Skiën, Boarden en een leuk feestje dan wisten wij het wel. Later meer info.

In Königsleiten zijn we helaas niet geweest maar ook daar weten we dat het er prima is. Mooie chalets zijn er in de Zillertal Arena  ook te huur via Chaletsplus (meer info hierover op deze website)

Zillertal

Aan het einde van de dag was het prachtig in het Zillertal….

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×