Video Update Hahnenkamm Kitzbühel 31 maart 2024

RTL Weer Kitzbühel KitzSki 31 maart 2024

Video Update Hahnenkamm Kitzbühel 31 maart 2024

We wilde nog een keer naar de Hahnenkamm dit winterseizoen maar deden dat niet op de ski’s. De dag ervoor hield het al op om 11 uur vanwege de storm en er was net zoveel wind voorspeld als de dag ervoor. Dus was de Hahnenkamm en het restaurant ons doel om daar een drankje te drinken.

Groen dal Kitzbühel St Johann in Tirol Wilderkaiser

Vanuit een groen dal kom je op de top uit in een witte wereld. Wel wat zachte sneeuw maar er valt en viel te skiën. Dat deden wij dus niet en zijn het Hahnenkamm restaurant nog even in gegaan.

We hebben nog wat beelden gemaakt boven op de Hahnenkamm en deze kun je hieronder bekijken.

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Hahnenkamm Sneeuwscooter TaxiKitzbühel Hahnenkamm Restaurant

Kitzbühel Hahnenkamm uitzicht op het Brixental

Kitzbühel Hahnenkamm uitzicht op het Brixental

Kitzbühel Hahnenkammbahn

Kitzbühel Hahnenkamm uitzicht op Wilderkaiser

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...