Video Update Kaprun Kitzsteinhorn 1 maart 2023

Video Update Kaprun Kitzsteinhorn 1 maart 2023

We hebben een FANtastische dag weer beleefd op de Kitzsteinhorn en we hebben het dan over de gletsjer van Kaprun. De dag begon super zonnig en je kon ook echt praten van kaiserwetter. Wel stond er een aardig windje in de ochtend. In de middag verdween de wind en werd het wat rustiger. Ook werd het toen wat bewolkter, bewolking sloeg even over de hoofdkam over maar het zicht bleef goed. Overigens hebben we ook nog wat sneeuwvlokjes gespot maar dit speelde uiteraard geen grote rol.

We hebben weer veel video opnamen gemaakt en ook staat er al een video update klaar. Wellicht volgende week nog een skicompilatie.

Hieronder de video update.

Live zijn we ook weer gegaan op facebook.

Marcel uit Karinthië was ook op de gletsjer aanwezig en maakte onderstaande live video.

Uiteraard is er ook weer een tiktok video gemaakt.

We sluiten af met een paar heerlijke foto’s

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter

Kaprun Kitzsteinhorn kaiserwetter

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...