Video Update Kaprun Kitzsteinhorn 4 november 2017

Kaprun Kitzsteinhorn

De 2e dag van het openingsweekend van Kaprun waren we er ook weer bij. Wel hadden we veel zonniger weer verwacht. De zon ging schuil achter een dun wolkendek. Super zonnig weer was het dus niet maar de FANtastische sneeuw maakte een hoop goed op deze gletsjer.

Ook kon je bij diverse stands ski’s of boards testen. Koud was het zeker niet en er was weer een extra lift in gebruik genomen, de Maurer lift (zwarte afdaling) Tot het laagste punt (Langwied) was helaas nog niet te skiën maar daar gaat komende week zeker verandering komen. Er gaat de komende dagen veel sneeuw vallen op de gletsjer. We zijn erg benieuwd of de verwachtingen die je kunt lezen op verschillende sites ook echt waar gemaakt worden.

Kaprun Kitzsteinhorn Kristalbahn

Bekijk onze video van deze dag. Volgende week zijn we in een totaal ander gebied. Sölden gaat het komend weekend worden. Daar gaan we ski’s testen en niet zomaar een merk. De Nederlandse Ski van Turner die gaan we eens testen. Blijf het maar volgen hier of ook op facebook. Daar brengen we veel live updates.

PS1 Toen we bij het dalstation van de Gletsjerjet 1 kwamen was het er een gezellige boel. Vandaar deze toegift nog even op video.

PS2. Ook was deze foto nog te zien bij RTL4 bij het weerbericht.

RTL4 Weerfoto Kaprun Kitzsteinhorn

Snowworld banner Algemeen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...