Video Update Kirchberg 28 januari 2017 ingezonden

Kirchberg Stefan Kaptein

Video Update Kirchberg 28 januari 2017 ingezonden

Van Stefan Kaptein kregen we weer video beelden binnen vanuit Kirchberg en hij sluit het af op de Kandleralm in Brixen im Thale.

Het was ook weer een droomdag. Geen wind, goede sneeuw maar het was wel iets drukker met dagjesmensen voornamelijk uit Duitsland. Wij geven deze mensen geen ongelijk. Als je zo dicht op de Alpen woont zouden wij ook elk weekend gaan (alhoewel…wij doen dat ook wel vaak ? )

Pengelstein 2 hangbrug

In de video stelt Stefan ook een vraag, een vraag die wij ook niet zo 1, 2, 3 kunnen  beantwoorden. Het gaat om de foto die hier boven staat. Het is de lift Pengelstein 2 in Kirchberg. Je komt best wel hoog boven een hangbrug te hangen. Weet iemand waarom deze brug er hangt? Wij hebben wel een idee. Met een stoeltjes lift mag je wellicht maar een bepaalde hoogte boven de grond hangen…. of dit het antwoordt is…geen idee. Maar wie weet het? We horen het heel graag.

Nu dan naar de jaloersmakende beelden…wat een kaiserwetter…..

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...