Video Update Kirchberg Jochberg 16 januari 2018

Kirchberg Ochsalm

De weersvooruitzichten waren wat minder deze dag. Toch een poging gedaan om bij de Fleckalmbahn omhoog tegaan. Helaas die was gesloten wegens de wind. Maar Kirchberg heeft nog 2 opstapplaatsen. Mairl en Pengelstein. Bij de Mairl zijn we omhoog gedaan.

Toch hebben we de oversteek gemaakt via de 3S Bahn naar Jochberg. Mocht het dan misgaan dan maar met de bus terug. Gelukkig is het zover niet gekomen.

Kitzbühel Steinbergkogel

De pistes waren in Jochberg FANtastisch maar dat komt ook doordat het zo ontzettend rustig is in deze periode. De meeste skiërs bevinden zich toch rondom de Hahnenkamm in Kitzbühel waar deze week echt wat aan de hand is. Weten jullie al welk evenement daar plaats gaat vinden?

We wilden nog doorsteken naar Resterhöhe maar helaas ook de Zweitausender was dicht wegens de wind. Toen maar snel terug gegaan. Een bus of taxi was niet nodig. We konden gewoon terug skiën naar de Mairl.

Als jullie nog beelden willen zien van deze dag, bekijk dan hieronder de video update.

Summit Travel

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht