Video Update Kirchberg Jochberg met Tom Haver

Kirchberg Kitzbühel Steinbergkogel

Op zaterdag 10 februari 2018 waren we in het skigebied van Kirchberg en Jochberg en we hadden wat ondersteuning van Tom (Haver), Mirna, Jorik en Max. Tom die maakt niet alleen menig après skitent onveilig maar overdag is hij te vinden als Skileraar bij Skischule Kirchberg Aktiv

Het weer was helaas wat minder deze dag en hoe hoger je kwam op de berg hoe meer mist en nevel er was. Maar kwamen we wat lager het dal in dan was het vandaag echt knallen. Goed te merken was ook dat het de carnavalstijd is. Vele hutten zijn al wat aangepast. Aan de Kirchberg kant was het zeker al veel drukker. De omstandigheden zijn op dit moment echt super. Heel veel sneeuw en de kwaliteit is echt FANtastisch.

Hieronder de video update van deze dag.

Ook nog een skicompilatie in elkaar gezet van deze skidag.

Skischule Kirchberg Aktiv

Leuke dag met de Skischule Kirchberg Aktiv en jullie hebben het al gehoord in de update. Tom heeft ook een nummer in de Oranje Top 30. Die video clip is hieronder te zien.

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht