Video Update Kirchberg Kitzbühel Hahnenkamm 9 januari 2024

Kitzbühel Hahnenkamm Streif Hausbergkante

Video Update Kirchberg Kitzbühel Hahnenkamm 9 januari 2024

We hebben een video update opgenomen in Kirchberg en Kitzbühel. Het doel was om te gaan kijken bij de Streif en dan hebben we het over de afdaling van de Hahnenkamm. Vorige week was er al groenlicht gegeven aan de organisatie. De zwaarste afdaling in de wereld staat over anderhalve week op het programma en wij zijn gaan kijken hoe de piste er op dit moment bij ligt.

Om het samen te vatten van de top tot het dal ligt fantastische sneeuw. Volgende week zijn de trainingen op dinsdag en donderdag waarschijnlijk. Bij één van de trainingen zullen we ook bij aanwezig zijn. We laten ons dan ook weer afzakken tot in het dal. Je kunt dan prima het parcours bekijken.

Maar voor nu kun je de video update bekijken die klaar staat.

Hahnenkamm 2024

Ook hebben we nog live video’s gemaakt.

Kirchberg in Tirol Fleckalmbahn

Kitzbühel Starthuisje Hahnenkamm Streif

Kitzbühel Mausefalle Hahnenkamm Streif

Kitzbühel Hahnenkamm Streif

Kitzbühel Hahnenkamm Streif Hausbergkante

Kitzbühel Hahnenkamm Streif Zielgelände

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×