Video Update Kirchberg Kitzbühel Jochberg 16 december 2018

Jochberg Gauzjoch

Na het kaiserwetter van zaterdag in SkiWelt werd het weer op zondag toch net even iets anders. Het had in het dal gesneeuwd maar meer dan 1 cm was het niet in de vroege ochtend. Op het programma stond om naar het skigebied van Kirchberg, Kitzbühel, Jochberg en Pass Thurn (Resterhöhe) te gaan.

Het was bewolkt en ook nog flink koud boven op de berg. De hele dag heeft het gevroren, ook in de dalen. De verzachting heeft gelukkig nog niet toegeslagen.

We hadden de route al in het hoofd. Via de 3S Bahn naar Jochberg en vandaar uit naar de Resterkogel, daar waar het winterseizoen op 13 oktober 2018 begon.

Bekijk de video update. Het is weer een lange, maar we hadden ook zoveel materiaal. Vraag aan jullie. Houden jullie van korte updates van 2 minuten of van langere die naar de 5 minuten gaan. Laat het maar horen in de reacties.

Jochberg Gauxjoch

Jochberg Gauxjoch

Jochberg Gauxjoch

Jochberg Gauxjoch

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht