Video Update Kitzbühel Hahnenkamm en Kirchberg

Kitzbühel Hahnenkamm

We waren maandag 15 januari 2018 weer eens terug op de Hahnenkamm in Kitzbühel. Het is ook deze week de Hahnenkammweek en dat betekent dat Kitzbühel alles in het werk stelt om de wedstrijdpiste op de Streif weer “renklaar” te krijgen. Vele helikopters voerden heel veel zaken aan. Wij zijn langs het parcours afgedaald.

Kitzbühel Hausbergkante

De dag begon overigens zwaar bewolkt en nadat we de Hahnenkamm waren afgedaald werd het Kaiserwetter. Ook hebben we nog een rondje gemaakt in Kirchberg. De pistes lagen er ook weer strak bij. Voor sommige wat te hard.

Kirchberg Pengelstein

Maar dit was tevens ook de laatste zonnige dag van deze week. Slechter weer is onderweg. Hoe slecht of liever gezegd hoe goed? Lees dat nog maar eens na in het weerbericht van Jeroen. Laten we hopen dat er weer sneeuw onderweg is want dat zou nu toch wel erg wenselijk zijn.

Maar neemt niet weg dat we nog prima hebben kunnen skiën en dat kun je bekijken in onderstaande video update. Het is weer een lange update geworden maar we konden niet zo goed kiezen tussen al die mooie beelden.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...