Video Update Kitzbühel Hahnenkamm Kirchberg Jochberg

Kitzbühel Hahnenkamm uitzicht Wildenkaiser

Een aantal dagen voordat de Hahnenkammrennen gaan beginnen zijn we toch even gaan kijken bij de Hahnenkamm. Opgestapt waren we bij de Fleckalmbahn in Kirchberg die nu toch wel echt dit seizoen voor het laatst in bedrijf is. Volgend jaar zou er nu echt een nieuwe lift staan, maar daarover later vast meer.

Ook nu waren weer de voorbereidingen voor de Hahnenkammrennen volop bezig gedurende de hele dag. Helikopters en veel personeel waren weer bezig met vele werkzaamheden. Ook was er een junioren event bezig op deze legendarische afdaling.

Ook had ik een gast mee, Jorne van Wintersportweerman. Jorne was nog nooit in dit gebied geweest en had een goede gids nodig 🙂

Kitzbühel Hahnenkammrennen Hahnenkamm Streif

Maar nadat we alles hadden gezien bij de Hahnenkamm had Jorne ook gehoord van de 3S Bahn. Dus ook daar geweest en zeker de dalafdaling naar Jochberg gemaakt. Deze afdaling lag er weer FANtastisch bij. Zeker een aanrader als je komende week in het gebied bent. Ook maar even wat gaan eten bij de Bärenbadalm waar je ook een geweldig uitzicht hebt op het gebied van Resterhohe.

Van dit alles hebben we natuurlijk een video update gemaakt.

Gondel nummer 1 van de 3S Bahn

Op de terugweg kwamen weer na jaren weer eens in gondel nr 1 terecht van de 3S Bahn. Zorg een keer dat je in deze gondel komt te zitten. In het midden van de gondel is een glasplaat waarbij je direct naar beneden kan kijken. In de video is dit goed te zien en ….je hangt op sommige plekken maar 400 meter boven de grond.

3S Bahn Gondel1 Kitzbühel

Bärenbadalm Jochberg

Kitzbühel Hahnenkamm Hahnenkammrennen Helikopter

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...