Video Update KitzSki Jochberg 26 januari 2024

KitzSki jochberg Gauxjoch

Video Update KitzSki Jochberg 26 januari 2024

We hadden een bezoek gepland aan Jochberg, eerder in de week wilde we ook daar naar toe maar helaas de harde wind heeft toen de 3S Bahn stil gelegd. Daar was op vrijdag 26 januari 2024 gelukkig geen sprake van. Ook zouden we dan bij de twee nieuwe liften weer langs gaan. De Trattenbach en de Gauxjoch zijn de nieuwe liften die KitzSki afgelopen jaar heeft gebouwd. We hebben daar eerder al een update over gemaakt en deze kun je HIER bekijken.

We zijn uiteindelijk bij het uiterste puntje van het gebied gekomen, middenstation van de panoramabahn. Het dalstation ligt in Hollersbach vanuit dat dal kun je ook bij de Resterhöhe komen. Vele pistes hebben we af geskied. Ook nog  bij een mooie hut langs gegaan (Toni Alm) is zeker een aanrader. Daar hebben we ook de live video opgenomen die op facebook staat. Maar eerst onze video update.

KitzSki Zweitausender Resterhöhe

Hollersbach Toni alm KitzSki

Jochberg Resterhöhe Kaiserwetter

Jochberg Lawine

FANtastisch Oostenrijk

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×