Video Update KitzSki Resterhöhe 30 maart 2024

RTL Weer KitzSki Resterhöhe 30 maart 2024

Saharazand ook weer aanwezig

Video Update KitzSki Resterhöhe 30 maart 2024

Op een dag dat het ook te winderig was op de diverse gletsjers hebben we het wederom wat lager opgezocht. Reden was dat er zoveel wind stond dat we net als de dag ervoor er voortijdig mee konden stoppen. Helaas kwam er ook in dit gebeid een voortijdig einde aan de skidag. Er stond gewoon te veel wind en dan kunnen de bergbahnen niet anders besluiten om te stoppen.

Toch hebben wij in het gebied van Resterhöhe redelijk goed kunnen skiën. In de ochtend waren de pistes wat hard en er ontstond ook al snel een firnlaagje. Helemaal geweldig om op te skiën. Ook hadden we geen last meer van “remsneeuw” gelukkig was dat verdwenen.

Wil je een video update zien van deze dag. bekijken dit dan hieronder. Omdat we toch voortijdig gingen stoppen zijn we nog bij een klein forellenmeertje gaan eten. Dat zie je in de video die we op instagram hebben gezet, ook hieronder te zien.

Overigens was de hele dag weer het saharazand weer dominant aanwezig in de lucht

KitzSki Resterhöhe Saharazand

KitzSki Resterhöhe Saharazand

KitzSki Resterhöhe Saharazand

KitzSki Resterhöhe Resterkogel

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...