Video Update we waren weer op de Kitzsteinhorn Kaprun

Video Update we waren weer op de Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun Kitzsteinhorn

Video Update we waren weer op de Kitzsteinhorn Kaprun. Eindelijk waren we weer terug op deze gletsjer (24 oktober 2016) Voor het laatst waren we daar aanwezig op 30 april 2016 en het was net of we niet weg waren geweest.

Toegegeven dat toen alle liften zo’n beetje draaide is het op het ogenblik alleen nog maar skiën tot het Alpincenter maar dat is ook normaal voor deze tijd van het jaar. Jullie zullen zien dat er steeds meer liften open gaan.

De sneeuw kwaliteit viel ons niet tegen sterker nog het was tip top in orde. In de week voorafgaand aan ons bezoek is er nog zo n 30 á 40 cm sneeuw gevallen en dat was goed merkbaar op de gletsjer.

Schmiedingerbahn

Kitzsteinhorn Kaprun

Bij deze nieuwe lift konden we niet in de buurt komen. Er was zeker te zien dat men nog vol aan het werk was om deze lift zo snel mogelijk te laten draaien. Of dit al tijdens het openingsweekend is van 4 t/m 6 november dat gaan we zien en zeker ook meemaken. Deze dagen zijn we aanwezig en zullen er zeker verslag van doen.

Bekijk onze video update en zie ook hoe mooi de omstandigheden op deze gletsjer zijn.

Ps ook was het wel weer leuk dat onze foto’s niet onopgemerkt zijn gebleven ?

Summittravel728x90

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht