Video Update Pitztal Hochzeiger 22 maart 2018

Pitztal Hochzeiger

We hebben op een geweldige zonnige dag het skigebied Hochzeiger bezocht en dat ligt in het Pitztal. De Pitztaler Gletsjer is bekend bij ons maar het gebied van Hochzeiger daar waren we nog niet geweest.

Pitztal Hochzeiger Benni Raich Piste

Het gebied ligt aan het begin van het Pitztal en heeft een paar uitdagende zwarte pistes, hierdoor is het gebied niet alleen geschikt voor de beginners maar ook voor de meer gevorderden wintersporters. Één van de uitdagende pistes is de Zirbenfall, deze heeft een hellingsgraad van ca 80%. Een andere uitdagende piste is één die vernoemd is naar de lokale held, de Benni Raich Abfahrt.

Het gebied heeft 40 km aan piste:

  • 10 km blauw
  • 22 km rood
  • 8 km zwart

Tevens heeft dit gebied 1 gondellift, 4 stoeltjesliften en ook 4 sleepliften.

Pitztal HochzeigerWij hebben alle pistes gezien en wij hebben ons prima vermaakt op al deze pistes. Ook zijn er hutten genoeg op de diverse pistes uiteraard met mooie terrassen.

Pitztal Hochzeiger Pistenbully

Ook hebben we nog een kleine rondleiding gehad bij de Pistenbullys. Dit is nog terug te zien in de video update die hieronder staat. Maar weet ook dat je op de maandag, woensdag en vrijdag een rit kunt maken met deze pistenbullys. Maar wees daar in de kindervakanties snel bij want deze weken worden heel snel volgeboekt.

Op facebook gaan we regelmatig Live. Ook in dit gebied zijn we even Live gegaan. Mocht je het gemist hebben.

Pitztal Hochzeiger

Pitztal Hochzeiger

Pitztal Hochzeiger

Pitztal Hochzeiger

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...