Video Update Pitztaler Gletsjer 25 maart 2023

Pitztaler Gletsjer

Video Update Pitztaler Gletsjer 25 maart 2023

Het was ook weer eens tijd om dit prachtige skigebied te bezoeken. Helaas kan het niet altijd mooi weer zijn in Oostenrijk dus deze dag was helaas bewolkt en er viel neerslag in de vorm van sneeuw.

Om bij de Pitztaler gletsjer te komen dien je vanaf de A12 een mooie B weg te volgen om vervolgens bij het Gletsjerstation uit te komen. Een deel van deze route kun je hieronder bekijken.

Alle pistes zijn weer bezocht en ook zijn we naar het uitzichtplatform gegaan. Dit punt is echt de Top of Tirol en ligt op een hoogte van 3.440 meter. Bij mooi weer kun je alle kanten opkijken en zie je talloze 3000ers oftewel bergen die boven de 3000 meter uitkomen.

De video update die we deze dag hebben gemaakt kun je hieronder bekijken.

Ook zijn we nog live gegaan op de gletsjer via facebook en instgram.

Wij komen zeker nog een keer terug op deze gletsjer in april. We hopen dan dat het weer wat beter is zodat we ook mooie opnamen kunnen maken. Gezien onze ervaringen in de maand april kunnen we zeker aanraden om naar deze gletsjer te gaan. Je vindt daar nog prima sneeuw, geloof je het niet? Kijk dan nog maar eens naar onze video update van 28 april 2022. Het was toen echt FANtastisch en wellicht wel onze mooiste dag van  het vorige skiseizoen.

De Pitztaler Gletsjer is dit winterseizoen open tot en met 7 mei 2023. Er is nog tijd genoeg om daar naar toe te gaan. Van één ding ben je verzekerd en dat is FANtastische sneeuw.

Tot slot nog een aantal foto’s van 25 maart 2023.

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

Pitztaler Gletsjer

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...