Video Update Scheffau en Ellmau 24 januari 2024

Scheffau Ellmau Wilderkaiser

Video Update Scheffau en Ellmau 24 januari 2024

Op een redelijke warme dag waar we nog geen neerslag kregen, hebben we een rondje gemaakt in Scheffau en Ellmau. De pistes waren t.o.v. eerder dagen veel zachter. Dat kwam uiteraard door warmere temperaturen. Als wij de keuze zouden moeten maken, dan hebben we ook liever zachtere pistes dan ijzige pistes, maar dit geheel terzijde.

Wij hebben heerlijk kunnen skiën en de diverse dalafdalingen lagen er prima bij.

Er staat een nieuwe video update klaar.

Op de terugweg moesten we nog even op hoogte zijn aan de Brixen en Westendorf kant en daar merkten we al heel snel dat de wind behoorlijk van de partij was… Nog vervelender weer was onderweg.

RTL4 Weer Westendorf 24 januari 2024

Helaas is het in de avond gaan regenen en de sneeuwgrens was in de ochtend (25 januari 2024) rond de 1100 meter. Veel mm aan regen was er in het dal gevallen. Daar heeft het dal behoorlijk onder geleden.

RTL4 Weer SkiWelt Brixen im Thale 25 jan 2024

Zoals verwacht is het witte sneeuwdek in het dal redelijk verdwenen. Grote vraag is, is dat overal zo? Graag in de reacties op facebook jullie beoordeling. Wij zijn benieuwd hoe het elders is geweest. Overigens hoorden we dat hoger op de pistes er best wat sneeuw was gevallen… Morgen (vrijdag 26 januari 2024) gaan we het zelf weer bekijken en we hopen dan in Jochberg Resterhöhe te zitten.

Scheffau Eibergbahnen

Scheffau Eibergbahnen

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×