Video Update Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn

Skicircus Fieberbrunn

Zaterdag 13 januari 2018 waren we in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn alleen hebben we Leogang niet bezocht.

We zijn opgestapt in Fieberbrunn. In het dal was het nog bewolkt. Op de webcam hadden we al gezien dat het boven op de berg strak blauw was en dat betekende zon. De hele dag was het ook boven op de berg zonnig. Toen we overigens terug kwamen in Fieberbrunn aan het eind van de dag …… was het ….. kijk dat maar na in de video update.

Skicircus Tirol S Bahn

Maar via Saalbach zijn we naar Hinterglemm geskied. Ook hebben we Viehhofen nog aangedaan. Mochten jullie zelf ooit dit rondje gaan doen dan willen we jullie nu alvast waarschuwen om op tijd terug te zijn bij de Tirol S bahn. Met deze lift ga je terug richting Fieberbrunn. Je dient uiterlijk 15:20 bij de lift te staan anders ben je te laat en heb je wellicht een probleem. Met de taxi terug vanuit Saalbach is een aardig ritje. Wij waren zeker op tijd.

Skicircus Saalbach Kohlmaisbahn

Ook zijn we bij de Kohlmaisgipfelbahn langs geweest. De Kohlmaisbahn die draait dit seizoen de laatste rondjes. Het middenstation daar is al een begin meegemaakt. Volgend seizoen staat er een 10 persoonsgondel.

De video update is wat aan de lange tijd maar we hadden zoveel beelden met dit FANtastische weer.

Skicircus RTL4

Skicircus Hinterglemm

Skicircus Tirol S Bahn

Skicircus FieberbrunnSkicircus Fieberbrunn

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht