Video Update Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn

Video Update [block]0[/block]

Saalbach Hinterglemm

Maandag 20 februari 2017 waren we weer eens in het skigebied van het Skicircus. Wij hebben een rondje Leogang, Saalbach, Hinterglemm en weer retour gemaakt.

De dag begon zelfs met een centimeter sneeuw en het was bewolkt. Naar mate de dag voorbij ging kwam de zon er steeds meer bij. De sneeuw bleef boven de 1300 meter prima en daaronder werd het wat zacht maar er was goed te skiën. Dat hebben we al laten zien in een compilatie van skibeelden.

Bij de Kohlmais (Saalbach) was het ook redelijk druk en de sneeuw was er bijzonder zacht. Maar over het algemeen was het gebied prima. De Noordhellingen waren echt FANtastisch daar lag heerlijke sneeuw die tot het einde van de dag nog prima was.

De laatste afdaling deden we rond half 5 in Leogang en deze piste lag er echt geweldig bij. Natuurlijk met de nodige bulten maar daar skiede we zo doorheen. Tot bijna in het dal was het geweldig. Als jullie deze afdaling nog willen zien dan kan dat. We hebben hem nog op de camera staan maar…… bekijk eerst maar onze video update van deze dag.

Als jullie nog een Helm en Goggle willen winnen van Bluetribe…… Klik dan HIER nog eens en doe mee aan de prijsvraag,

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht