Video Update Skidag 5 februari 2023 Westendorf

SkiWelt Choralpe

Video Update Skidag 5 februari 2023 Westendorf

Meestal als wij op zondagmiddag weer naar Nederland rijden dan maken we altijd nog een rondje Westendorf te maken met dan ook als lunch een grote Apfelstrudel bij de Brechhornhaus. Dan kunnen we er weer voorlopig tegen.

Gelukkig was het ook na dagen van saai bewolkt mistig weer ook weer wat tijd voor de zon ook al was die er maar even kort bij. De sneeuw was super zeker als je goed zicht weer had. We hebben van dit korte rondje ook wat opnames klaar staan.

Op social media waren we ook weer vertegenwoordigd.

Nu het de komende dagen weer erg zonnig weer wordt in Oostenrijk zijn we alweer snel van de partij. Ook staan er vrijdag en zaterdag tripjes uit naar andere skigebieden. Hou dan ook zeker Facebook in de gaten want we zullen daar ook live verschijnen.

RTL Weer 5 februari 2023 Westendorf

SkiWelt Choralpe

Westendorf Gampenkogel

Westendorf Brechhornhaus

Westendorf Brechhornhaus ijspegels

SkiWelt Choralpe

Mesnerwirt Westendorf

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×