Video Update Skigebied Kitzbühel Kirchberg Jochberg

Video Update Skigebied Kitzbühel Kirchberg Jochberg

Kitzbühel

Afgelopen zondag waren we in het skigebied van Kitzbühel, Kirchberg en Jochberg. Pass Thurn en Resterhohe kun je er ook aan toevoegen maar het wordt anders zo lang ?

We zijn opgestapt in Kirchberg, bij de Fleckalmbahn was het op de parkeerplaats gigadruk. Maar wat wil je. Het was echt heerlijk weer, topsneeuw en FANtastische pistes.

Als het druk is dan gaan wij altijd snel via de 3S bahn richting Jochberg en Resterhohe. Daar is het altijd goed te doen en de meeste hellingen liggen op het noorden zodat de sneeuw ook altijd lang goed blijft.

We hebben jullie al wat afdalingen laten zien maar als je op Resterhohe bent dan liggen daar ook 2 geweldige pistes. De Hartkaser en de Hanglalm. Dit zijn ook 2 pistes die je echt een keer moet proberen. We hebben er nog beelden van dus als we tijd hebben maken we daar wel weer een update van.

Lawinepaal

Ook stonden we bij deze lawine paal. In de video update roepen we het nog. Zelfs bij Lawine Stufe 2 kun je lawines krijgen…en wat gebeurd er in Frankrijk ? Nu was daar Stufe 3 van kracht hebben we begrepen maar ook dat vinden wij een waarschuwing dat je beter op de piste kunt blijven.

De temperatuur was deze dag ruim boven nul maar wederom door de zeer droge lucht bleef de sneeuw echt prima. Wij gaan er vanuit dat het deze week nog TOP blijft en …..Weerman Jeroen heeft zelfs sneeuw voorspeld aankomende vrijdag. Het wordt geen dump maar het frist wellicht wel lekker op.

Benieuwd naar de update…. die staat hieronder ?

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×