Video Update SkiWelt 1 april 2018

SkiWelt Brixen im Thale Pasen

SkiWelt, 1e paasdag waren we in SkiWelt. Het weer was nog steeds winters en dat betekende sneeuwval tot in het dal. Niet alles was sneeuw wat er in het dal viel… maar op de berg was dat zeker het geval.

Er was weer een mooie laag gevallen en toch doet het vreemd aan zoveel “neuschnee”en dat op 1 april 2018. Het zicht was in de ochtend niet te best maar gedurende de dag klaarde het toch redelijk op.

SkiWelt Brixental

Rond het middaguur was ook heel goed te zien waar de sneeuwgrens lag. Ook vanuit Westendorf kon je goed zien dat de Lente toch op de loer ligt. Kijk maar eens naar onderstaand plaatje.

SkiWelt Westendorf

In Westendorf hebben we dan nog even wat meters gemaakt en bij het funpark waren de mooiste besneeuwde piste te vinden. Benieuwd naar dit alles. Bekijk dan hieronder de video update.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

St Johann in Tirol Banner Zomer 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...